fbpx

Ceea ce faci este cu și din pasiune?

 In YOU si vocatia pasiunea deci cariera

Fricile

Mi-e foarte frică de ceea ce o să fac cu viața mea. De fiecare dată când reiau toate discuțiile pe tema asta în mintea mea, simt cum mă demoralizez din ce în ce mai tare. Am auzit atâtea: “că mai am timp să-mi dau seama”, “că nu trebuie să știu acum”, “că o să fie un moment în care o să aud un click în capul meu și o să spun”: „asta vreau să fac!”. Și eu cred că așa o să se întâmple. Cu toate astea, mi-e frică rău de tot.

Nu mă gândesc că n-o să reușesc. Am încredere în mine că o să reușesc ceva. De fapt, mi-e frică de ideea că e posibil să ajung să fac ceva ce nu mă pasionează.

Motivația


Pentru noi, mai ales acum, e extrem de important să facem ceva ce ni se pare o idee bună. E important să n-o lăsăm doar o idee, ci și să o experimentăm. Contează enorm să găsim ceva ce ne place cu adevărat. Am auzit asta de o mie de ori și, totuși, n-am înțeles-o până acum câțiva ani. Pentru că n-am stat să mă gândesc cum mă simt în legătură cu ceea ce fac. Dacă mă întreabă cineva acum chiar asta, ce fac cu viața mea, ăsta e răspunsul de „asta clar nu”.

Îndemnul

Încercați. Încercați tot ce vi se pare un lucru bun. Indiferent dacă pare o nebunie, ceva ce nici nu v-ați fi gândit că o să faceți vreodată. Și dacă merge bine… o să se simtă ca un câștig imens. Găsiți combinația de bine și pasiune care vă face să vă simțiți voi. Și nu vă opriți în momentul în care ceva vă place. Sunt sigură că vi s-a întâmplat să găsiți ceva bun și apoi ceva și mai bun. Până la urmă, asta contează. Să căutăm să ne îmbunătățim.

Și oricât de greu ar părea din stadiul de idee, probabil e și mai greu odată ce te apuci. Dar imaginați-vă cum o să vă gândiți peste câțiva ani – cât efort ați depus ca să vă fie atât de bine. Cât de mândri veți fi de voi, amintindu-vă cum ați căutat acel lucru care se ascunde în voi. Cel mai bun prieten al meu mi-a spus odată: „Nici eu nu credeam că voi ajunge aici, până am renunțat la „nici” și la „nu”.

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?