fbpx

Emma González – Ignoranța duce la suferință

 In YOU inspirat de ei

11 Noiembrie 1999 poate fi o dată pe care adolescenții de acum ar trebui să o țină minte. Emma González, o simplă fată născută în America, urma ca în luna februarie 2018 să fie unul dintre supraviețuitorii atacului armat din liceul “Stoneman Douglas”, Florida.

În urma acestui eveniment, ea a cofinanțat grupul “Never Again MSD.”

Simplul noroc pe care l-a avut fata în ziua atacului a inspirat-o să meargă mai departe și să lupte, în numele prietenilor pierduți. După tragicul accident, González a susținut un discurs la evenimentul “March for our lives”, devenit și viral datorită timpului de șase minute în care aceasta a fost pe scenă, cifră ce coincide cu durata atacului. Pe durata discursului, fata a afirmat că va face tot ce îi stă în putință pentru a schimba legea. “Noi o să fim parte din ultimul atac de acest gen, numele liceului nostru o să rămână în cărți, pentru că ne-am străduit să schimbăm ceva și am reușit cu totii: profesori, directori, familii și cel mai, important, elevi.”

Într-un interviu luat de Ellen DeGeneres, González i-a explicat cum și-a găsit motto-ul. “Știam că mi-am făcut treaba cum trebuie dacă la evenimentele mele oamenii scandau ceva. Trebuia ceva scurt și așa am ajuns la “We call bs” (n.r.: bs este prescurtarea de la bull s**t). Patru cuvinte. Nu mi-am dorit cuvinte licențioase. Ne trebuie impact pozitiv, nu negativ.

Așa că, tu ce faci acum?

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?