fbpx

YOU Talk cu Alex Feher (1): Generația Posibilităților

 In Podcast, YOU cu tine, YOU inspirat de ei

Sunt George Alex Feher și te invit la Podcastul meu, YOU talk, o emisiune interactivă în care explorez, alături de invitații mei, cum e să ne punem în pielea adulților ca adolescenți, și, deopotrivă, cum e să dăm în mintea copiilor ca adulți. 

Am 26 de ani. Am studiat business în Anglia timp de un an, iar în prezent sunt student la Comunicare. De asemenea, am absolvit un curs de televiziune, editorial, prezentare și reportaje la o școală renumita din București. Pasiunea mea este fotbalul, am practicat acest sport timp de mulți ani la un nivel profesionist. În prezent, lucrez la acest proiect foarte interesant și cool, numit You.

La YOU Talk, îmi place să dezbat teme sensibile, și în acelasi timp folositoare adolescenților de azi. Sunt deschis la contexte atipice și idei pe care să le dezbat alături de invitații mei. O discuție liberă, fără teama de a comunica, care poate aduce în rândul adolescenților un plus, un ajutor sau o rezolvare a anumitor situații de viață. 

În primul episod YOU Talk, am stat de vorbă cu Julieta Georoiu, actriță și profesoară de actorie, care din 2014, conduce trupa de teatru Victory of Art (formată din elevi de la licee și școli gimnaziale din București), cu care a participat la o serie de festivaluri de teatru pentru copii și tineret și unde a obținut numeroase premii importante. Alături de Julieta a fost fiul ei, Petru Georoiu, pasionat la rândul lui de arte, și de toate lucrurile care fac inima să bată mai tare, indiferent de vârstă. I-am invitat la un joc de rol interactiv, și iată ce a ieșit:

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?