fbpx

YOU Talk cu Alex Feher (2): dialog cu actorul Liviu Chițu

 In Podcast

În cel de-al doilea episod YOU TALK, Alex Feher stă de vorbă cu Liviu Chițu, actor și profesor de actorie și de teatru. Liviu vede generația actuală de adolescenti ca una puternică, cu o evoluție excelentă pe plan artistic. 

“Copii sunt o viitoare generație de tineri foarte puternici pe care va fi foarte greu să îi împingă cineva de la locul lor, nu prea îi bate vantul, au picioarele bine înfipte în pământ”, crede Liviu.

Acultă aici tot episodul, sau citește interviul în care Liviu își amintește de propria adolescență și de lecțiile emoționale învățate pe atunci.

DESPRE YOU TALK

Sunt George Alex Feher și te invit la Podcastul meu, YOU talk, o emisiune interactivă în care explorez, alături de invitații mei, cum e să ne punem în pielea adulților ca adolescenți, și, deopotrivă, cum e să dăm în mintea copiilor ca adulți. 

Am 26 de ani. Am studiat business în Anglia timp de un an, iar în prezent sunt student la Comunicare. De asemenea, am absolvit un curs de televiziune, editorial, prezentare și reportaje la o școală renumita din București. Pasiunea mea este fotbalul, am practicat acest sport timp de mulți ani la un nivel profesionist. În prezent, lucrez la acest proiect foarte interesant și cool, numit You.

La YOU Talk, îmi place să dezbat teme sensibile, și în acelasi timp folositoare adolescenților de azi. Sunt deschis la contexte atipice și idei pe care să le dezbat alături de invitații mei. O discuție liberă, fără teama de a comunica, care poate aduce în rândul adolescenților un plus, un ajutor sau o rezolvare a anumitor situații de viață

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?