fbpx

Care este visul tău?

 In YOU cu tine

Nu de multe ori știi ceea ce vrei. De cele mai multe ori ești în dubii cu privire la viața frumoasă, unde aștepți cuminte să vină.

Dar tu nu ești cuminte, stând și așteptând ca viața să iți aducă ceea ce vrei, ci lupți al naibii de tare. Dar ce se întâmplă în zilele când acea pozitivitate dispare ușor în discrepanța dezamăgirilor. Ai speranțe, gândindu-te la ceea ce ai visat sau ai așteptări înalte. Poate nu e neapărat în legătură cu cariera ta, poate vrei să vină un moment potrivit pentru tine, în care să strălucești din toate punctele de vedere.

Viața îți oferă mult mai mult decât ceri, dar tu nu vei vedea asta. Pentru că ești prins în gândurile tale, preferi să observi persoane mult mai „bine” din punctele de vedere pe care le observi numai tu, în acel moment.

Cel puțin asta mi se întâmplă și mie.

Vreau să cred că în fiecare zi voi găsi fericire, iar ceea ce mă motivează e visul meu, nu voi renunța niciodată la el, cum nici tu nu trebuie să faci asta, dacă vrei cu adevărat să reușești.

Iar dacă tu crezi cu tărie, și universul va fi de partea ta, iar eu una cred în tine, în cel care citește asta. Crede-mă, tot ceea ce contează e ce vrei tu, iar dacă tu vrei să fii fericit, doar asta ar trebui să te preocupe. Nu te mai îngrijora pentru lucruri mărunte, până la urmă toate problemele au o rezolvare, iar dacă nu găsești răspunsul, asta nu înseamnă că în timp nu ai să îl descoperi, nu ai fost pregătit pentru așa ceva atunci, să ai puterea de a-i face față.

Dacă ai observat, uităm să mai spunem un „mulțumesc”, „apreciez ceea ce faci”, „cred în tine”, ș.a.m.d. Până la urmă din cuvinte pozitive, poate începe o viață plină de pozitivitate, trebuie să fii pregătit pentru gânduri bune, pentru visul tău special, indiferent care e el, ceea ce contează e că îți aparține, și că ai puterea să crezi, deci, nu te lăsa, luptă!

*Progress is dancing to the same song I used to cry to.

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?