fbpx

(Podcast) De ce trebuie să-ți fie frică de fetele frumoase?

 In Teatru Radiofonic

Aproape (Almost, Maine) de John Cariani este o serie de 9 scenete interconectate despre iubire și pierderea ei, toate având loc în aceeași noapte, într-un oraș fictiv numit Almost Maine. De la premiera sa din Portland, Maine, în 2004, piesa a câștigat popularitate și apreciere în cadrul teatrelor independente și a grupurilor de performance internaționale. A fost jucată în peste 20 de țări, și tradusă în peste 12 limbi, printre care spaniolă, franceză, germană, română, maghiară, rusă, finlandeză, olandeză, flamandă, gurajati și coreană.

Cursanții YOU. Hub de la școala de actorie Victory of Art din București, ghidați de Julieta Georoiu, au reinterpretat piesa într-o manieră personală, de-a lungul celor 9 scene, pe care te invităm să le ascultăm împreună.

Asta doare din „Aproape” de John Cariani este interpretată de Elena Stoienescu și Adrian Bumbeș.

Vrei să te alături YOU.hub?

Din Septembrie 2019, îngrijim cu dedicare visele și pasiunile adolescenților și tinerilor printr-un program complex de workshopuri, cursuri și discuții libere la școala Victory of Art , în București. Alături de un panel de mentori în dezvoltare personală, business, arte, educație și știință, derulăm consecvent întâlniri pentru dezvoltarea personală și profesională a adolescenților și tinerilor cu vârste între 13 și 21 de ani, la care accesul este gratuit, în baza înscrierii prealabile și a locurilor disponibile. Vom înainta în 2020 alături de ei, și de mulți alții, cu miza că tinerii au nevoie să fie ascultați, înțeleși, ghidați, și, mai presus de toate, încurajați să își descopere, dezvolte și aplice aptitudinile naturale și pasiunile.

Descoperă echipa și programul de cursuri aici.

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?