fbpx

Suntem generația care poartă greutatea libertății în spate

 In YOU si societatea

Suntem priviți că generația cu oportunități infinite, generația care are parte de Internet, de tot felul de cursuri, locuri de muncă care nici nu existau înainte, generația care este înconjurată de mai multe persoane deschise la minte, care are mai multă libertate în a se exprima.

Noi suntem priviți ca generația unor ciudați, generația unor dependenți de tehnologie, generația care a uită de valorii și care nu da doi bani pe tradiții, cei care nu pun mâna pe o carte, cei care fac lucruri la care alții nici nu se gândeau pe vremea lor.

Suntem generația care poartă greutatea libertății în spate.

Cumva faptul că există atât de multe lucruri care trebuiesc sau pot fi făcute fac timpul să treacă mult mai repede și să pară mereu prea puțin.

Când ce ne-ar trebui este fix opusul, pentru atât de multe opțiuni și variante ne trebuie mai mult timp că să le putem explora. Având capacitatea de a înțelege sute de concepte și de a simți fel și fel de emoții ne trebuie mai mult timp pentru a le procesa. Faptul că atât de multe lucruri sunt posibile te fac să nu vrei să pierzi nici o secundă, ideea că aproape oricine poate să aibă succes dacă se folosește de tot ce are făcând parte din această generație te lasă fără scuză dacă nu reușești să faci ceva și acest lucru a pornit o cursă, o dorință constantă de a demonstra celorlalți că ei pot și mai mult.

Idea de a-îți urmări visele și a face ceea ce îți place este menționată din ce în ce mai des, dar mulți auzind asta intră în altă fugă de a găsi un lucru la care să fie cei mai buni. Nu spun că este rău și că dacă găsești un lucru care îți place nu e normal să vrei să evoluezi, dar cred că trebuie să găsești ceva care să te facă să vrei să fii cel mai bun, cea mai bună versiune a ta, nu să cauți ceva la care să poți să îi bați pe ceilalți.

Consider că foarte multă lume asociază succesul cu faima, faima cu foarte mulți bani, banii cu fericirea și tot așa.

Dacă faci cumva parte din cei care nu au intrat în această cursă și nici nu au cedat presiunii de a intra în ea te poți consideră foarte special, înseamnă că probabil faci parte din cei la care mulți se uită ciudat, din cei pe care unii în secret îi invidiază iar alții îi apreciază.

Îți trebuie curaj să alegi să faci ceva diferit față de majoritate, pentru că asta consideri că este bine pentru tine, să mergi când lumea în jurul tău aleargă, sau să alergi în direcția opusă față de ei. Cred că suntem într-adevăr generația căreia îi este poate un pic mai ușor să facă acest lucru pentru că odată cu toate lucrurile noi, începe să fie încurajată divesitatea, începe să fie ’’mișto’’ să fii atipic, altfel.

Noi suntem generația care se ocupă să nu lase lucrurile să devină și mai rele pentru că are speranța că lumea se schimbă, și depinde de noi dacă se schimbă în mai rău sau în mai bine.

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?