fbpx

Cât de puternic te simți?

 In YOU cu tine

La ce te gândești când spui putere? Pentru mine, să fii puternic înseamnă să faci ceea ce e bine, cu toate că tu, în acel moment vrei să acționezi impulsiv și greșit.

Auto-controlul pare un lucru foarte simplu, dar de fapt este ceva independent voinței tale. Într-un moment de cumpănă, ai nevoie de mult curaj, multă voință și perseverență pentru a spune nu. Viața te încearcă când nu te aștepți.

De-asta trebuie să te antrenezi în fiecare zi pentru un viitor mai bun, pentru a putea face o schimbare. Să nu rămâi mereu aceeași persoană. Și nu o zic ca și cum ar fi fost greșit cum ai fost tu, cel din trecut, doar că mereu trebuie să fii pregătit pentru ceva mai bun. Viața merge înainte deci la fel trebuie să facem și noi.

Sunt într-o perioadă de trecere între a mai fi adolescentă și a mă pregăti pentru a fi femeie în adevăratul sens al cuvântului. Lucrurile devin mult mai dificile, trebuie să imi iau inima în dinți și să fac lucruri de care nu aveam grijă mai demult. Nu mi-am dat seama de asta până să simt cum fiecare lovitură are efect asupra vieții mele și mai ales asupra viitorului meu. Nu sunt singură în această situație, dar să fii puternică e esențial.

Cum aș putea lupta cu sinele meu, știind că am fost ceva iar acum brusc, devine dată uitării acea persoană? Trebuie să privesc spre cer, să sper și mai ales să trag tare de mine pentru a nu mă lovi de pământ.

Comportamentul tău nu depinde numai de tine ci și de persoanele care îți sunt în jur. De aceea ai nevoie de oameni care să te ajute să înflorești să poți privi cu încredere la ceea ce te așteaptă. Ai nevoie de ei uneori, dar totul depinde de tine în final.

Puterea nu constă în vorbele urâte pe care le spui, în masa musculară pe care o deții, ci se află în sufletul tău. Ai nevoie de un corp sănătos pentru a avea o minte sănătoasă și invers.

Întâmplările din viețile noastre sunt complicate în felul lor, iar viața nu îți dă niciodată mai mult decât poți duce.

A avut încredere în tine, știind că tu poți face față în felul tău. Nu contează cât durează, atâta vreme cât nu renunți. Avem timpul nostru, momentele grele sunt la tot pasul, iar tu nu trebuie să te dai bătut. Dacă ai putut ajunge până aici, cu siguranță poți și pentru mai departe. Lucrează la ziua de azi să fie atât de grozavă încât ziua de ieri să devină geloasă.

Make everyone you talk to feel loved today.

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?