fbpx

Respectă-te pe tine, pentru a fi respectată în relații

 In YOU cu tine

Fluturi și furnici în stomac. Picioare moi. Inima afară din piept. Mintea doar la EL. Cum să fac?! Cum să-i atrag atenția?! Doamne, ce minunat e!

Astea sunt doar câteva dintre simptomele pe care le manifestam când mă amorezam de câte un tip. Orice prioritate din acel moment dispărea și totul începea să se învârtă în jurul LUI. Deși aparent timidă, când venea vorba de a obține ce-mi doresc pe partea asta, mă activam imediat. Calitățile de detectiv (latente în mine până atunci) ieșeau la treabă și te trezeai că apar și eu fix unde era și el, aparent ca o coincidență și cu o prietenă la braț care îmi înțelegea nebuniile.

Bun, ce făceam mai exact? MĂ BĂGAM ÎN SEAMĂ. Găseam eu o modalitate. Dacă eram în club, mă duceam la el să vorbim. Dacă aveam profilul lui de FB, începeam o discuție în care scoteam toate armele: cuvinte interesante, tot ce fac interesant, tot ce visez interesant, muzica bună pe care o ascult. MĂ DĂDEAM INTERESANTĂ, dar (eventual) nu prea interesată. Abia atunci mai lăsam un pic de loc să vină și el spre mine, căci până atunci m-am dus eu în galop către el.

A funcționat?

Mereu a funcționat. Dar nu îndeajuns. Adică, acest tip de abordare nu mi-a adus niciodată o relație serioasă. Și am avut vreo trei, care însumează ani. Nope, niciuna nu s-a bazat pe vreun început de genul ăsta. Pentru că tipul meu de acțiune arăta că am un scop, dar eu voiam un proces. Nu, nu voiam doar sex, nu voiam doar o noapte cu el. Iar când i-am abordat așa, cam asta am dat de înțeles.

De ce așa?

Pentru că atunci când el nu e interesat încât să vină spre tine, nu iese mare lucru. Evident, vorbesc din experiența mea, dar sunt convinsă că e și a multor altor femei. Pentru că pari disponibilă. Pentru că nu-l lași să-și exercite calitățile de vânător, care dăinuie în bărbați din vremuri străvechi. Dacă un bărbat te vrea cu adevărat, păi va veni el la tine, mai devreme sau mai târziu. Un simplu zâmbet din partea ta, un răspuns la mesaj sunt suficiente, dacă își exprimă interesul. Și îți poți arăta atunci disponibilitatea, nu trebuie să o pui pe tavă dinainte. Că s-ar putea să ți-o iei.

Eu credeam că nu mă va vedea și voiam cu toți porii să MĂ VADĂ. WRONG!

Deci, ce am învățat?

Ei, acum să trecem la lucruri mai profunde, care mie mi-au oferit explicația, mi-au luat vălul de pe față și m-au determinat să schimb abordarea. Mi-a trebuit mult, mult timp și câteva semi-relații de genul ăsta ca să-mi dau seama care era faza. Nu aveam încredere în mine, desi părea că am un tupeu extraordinar să-i abordez eu. Dar tot acest proces pe care-l urmam iar și iar era rezultatul unei mari neîncrederi în mine, un gol care trebuia umplut cu validarea LUI sau LUI sau LUI. După ce am aflat asta despre mine, am început să pun mai mult preț pe mine, să înțeleg că femeia merită și trebuie cucerită, să aștept un pic mai multe dovezi de iubire din partea lui X înainte să vreau ceva cu el. Acum, ei trebuiau să mă convingă pe mine. Și e foarte bine așa. Și înțelept. Și fără toxicitate. Cu sănătate și bază bună.

Poate voi învățați de la alții, așa mi-aș dori. Mie mi-au trebuit mai multe experiențe, mai multă suferință și câteva ore de terapie.

 

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?