Tu pe cine iubești?

 In YOU cu tine, YOU inspirat de ei, YOU si parintii, YOU și prin ce trec alții, YOU si societatea

S-ar putea crede că a trăi este echivalent cu a exista, dar dacă exiști înseamnă că trăiești cu adevărat? Înseamnă că faci lucrurile care îți aduc bucurie? Înseamnă că ai clipe în care chiar atingi un punct intens de fericire absolută? Înseamnă nu doar că te-ai născut, ci că ești cineva important pentru tine și pentru cei din jur? Din punctul meu de vedere, nu, nu văd nimic în comun între cele două stări. 

Trebuie să încercăm să găsim și să îmbrățișăm momentele care ne trezesc la viață, momente în care simțim că iubim cu adevărat ceea ce suntem pentru că iubirea este singurul sentiment care te face să simți că trăiești și nu doar că exiști fără a avea un scop.

Deși am fost și sunt în continuare îndrăgostită și, deși iubesc mulți oameni din viața mea, nimic nu se compară cu iubirea pe care i-o port „dragostei vieții mele”, nimic. Nu știam că se poate să iubești, să respecți și să accepți pe cineva exact așa cum este, cu bune și cu rele, în cele mai dificile, mai triste momente, prin multe eșecuri și înfrângeri, prin momente în care nu a fost destul de puternică sau a renunțat prea repede.

Când nu a fost cea mai bună fiică, soră, prietenă sau iubită, când a dezamăgit sau a fost dezamăgită, când nu a muncit destul și i-au scăpat oportunități printre degete sau cand a muncit până la epuizare pentru ceea ce și-a dorit, când nu a fost acolo pentru oamenii din viața ei sau ei nu au fost acolo pentru ea, când era prea irascibilă și a îndepărtat pe toată lumea sau când ceilalți au fugit de lângă ea pur și simplu.

În momente în care putea să fie sau să reacționeze de o sută de ori mai bine, în momente în care credea că nu o să mai iasă la suprafață, când a iertat prea ușor sau când nu a putut să treacă peste anumite greșeli, când a pierdut oameni dragi sau când s-a pierdut pe ea însăși, când m-am pierdut pe mine însumi…

Este ușor să-i iubești doar părțile bune, să o iubești când reușește și când este destul de ambițioasă, când este veselă, totul merge bine și când luptă în fiecare zi, este ușor să accepți doar asta chiar dacă nu e real. 

Dacă am renunța la aceste măști ale perfecțiuni, am înțelege toți mult mai repede că dragostea adevărată nu există în afara noastră. Tu ești marea ta dragoste!

Tu ești persoana care este cu tine mereu, propriul tău erou, propriul tău inamic și propriul tău suflet pereche! Nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine, nimeni nu te poate proteja și iubi într-un sens mai adevărat decât o faci tu! Trebuie doar să învățăm când să acceptăm această iubire din partea noastră, să ne simțim demni de ea și să ne bucurăm din plin că ne avem pe noi înșine, înainte de a avea pe orcine altcineva.

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?