fbpx

Cum să găsești un partener în carantină

 In YOU cu tine, YOU și prin ce trec alții

De când a izbucnit acest virus, singurătatea este cel mai înverșunat dușman al nostru. O mulțime de persoane sunt izolate în locuințele lor, fără orice fel de companie, iar nevoia de comunicare și de legături emoționale își face simțită prezența. Fie că ai ieșit recent dintr-o relație, fie că ești singur de ceva vreme și ești în căutarea unui partener, am o mulțime de soluții pentru tine prin care poți să îl găsești. Din fericire, tehnologia vine în ajutor cu numeroase site-uri de online dating.

  1. Tinder

Cu toții știm ce e, dar, acum e și mai interesant. Cei din spatele aplicației au adăugat un “feature”: poți să călătorești. Adică? Adică poți să îți schimbi locația, să întâlnești oameni de peste tot din lume, indiferent de unde te aflii. Peste un milion de utilizatori, șansele de a găsi pe cineva se măresc înzecit.

  1. Match.com

Este unul dintre cele mai folosite site-uri de dating din UK și funcționează după același algoritm ca și Tinder, dar nu chiar. Profilurile fiecăruia sunt mult mai detaliate, poți să cauți cuvinte cheie pentru a găsi pe cineva după placul tău. Ai la dispoziție și un “dating coach”, Lara, care te ajută punându-ți întrebări despre partenerul tău ideal. 

  1. Instagram & Facebook

Amândouă au reprezentat mereu un mediu propice de a întâlni oameni, mai ales în zilele noastre. Deci, cu atât mai mult când aproape toată planeta stă acasă și au mai mult timp la dispoziție. O poză, un mesaj, un like- extrem de ușor și palpitant.

  1. Love is quarantine

Un proiect extrem de interesant creat de doi colegi de cameră care se aflau și ei în căutare de o jumătate. Este inspirat de emisiunea de pe Netflix “Love is blind”, unde oamenii erau puși în niște capsule prin care comunicau, fără să se vadă, ceea ce se întâmpla la finalul emisiunii. Cum funcționează? Îți faci un cont pe Google Sheets, în care completezi cu numele, vârsta, orașul și numărul de telefon. Unul dintre creatori alege potențialii participanți, îi sună ca să confirme locul în proiect. Apoi, îi pune într-una dintre cele 12 “capsule pandemice” și le trimite un mesaj unui potențial cuplu pentru a face cunoștință. Oferă și niște subiecte de conversație pentru a sparge gheața: de unde ești, cum ai aflat de proiect și întâlnirea ideală pe care vrei să o ai după ce se termină izolarea socială. Cei doi sunt liberi mai apoi să meargă la un “date”, care de obicei se desfășoară prin intermediul unui apel telefonic. Participanții sunt rugați să se filmeze înainte, în timpul și după întâlnire, pentru a-și exprima impresiile.

  1. OkZoomer

Gândit de două studente de la Universitatea Yale, este un site pentru studenți din peste 200 de universități. Trebuie să te loghezi cu emailul pe care îl folosești și la facultate și gata, mergi la întâlniri video cu o mulțime de studenți din toată lumea!

  1. “Lost and found”

Nu este niciun site, nicio aplicație, cu toate că ar putea fi. Este principiul de a te reconecta cu persoanele cu care nu ai mai vorbit de mult, cu prieteni, cunoștințe cu care poate nu ai avut ocazia să vorbești până acum, decât superficial. Până la urmă, iubirea vine atunci când nu te aștepți, nu? Așa că scrie un mesaj pe whatsapp, vorbește pe hol cu un vecin/o vecină, lasă un comentariu unei persoane cu care nu ai avut niciodată curajul să vorbești!

Toți avem nevoie de o persoană alături, fie fizic, fie virtual, cu care să ne împărtășim gândurile, impresiile și, de ce nu, energiile pozitive pentru a trece peste această perioadă. Nu lăsa izolarea socială să te împiedice în formarea unor legături emoționale, poate persoana ta se află la câteva “swipe-uri”, cereri de prietenie, like-uri! Fii încrezător!

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?