fbpx

Dragostea este cu adevărat oarbă? 

 In YOU cu tine, YOU și prin ce trec alții

Acest subiect a fost și este supra discutat, analizat, s-au făcut experimente pe tema asta, analize, statistici, au apărut până și seriale cu acest nume, dar oare ne concentrăm într-adevăr pe ceea ce contează? 

Oare contează dacă dragostea este oarbă sau ar trebui să ne îndreptăm atenția spre descifrarea iubirii adevărate, care în final, vede absolut tot?

Ei bine, dacă te afli într-o relație cu acel om care știi că este perfect pentru tine, care va fi acolo pentru totdeauna, care te face constant fericit sau fericită și care îți aduce liniște, vei știi adevărul. Vei ști că dragostea nu numai că nu este oarbă, ba din contră, că ea vede absolut tot. 

Vede fiecare parte din tine, cele minunate, dar și cele întunecate, cele în care reușești, dar mai ales cele în care eșuezi, fiecare lucru bun pe care îl faci, dar mai important, lucrurile rele de care ești în stare. Ea știe și te acceptă, te iubește și te susține.

Dragostea este minunată, dar este mult mai mult decât ceea ce vedem noi la suprafață. Complexitatea ei poate ajunge în cele mai adânci părți ale sufletului nostru și poate fi prezentă sub multe forme. Ea nu poate fi limitată la o definiție sau la un simplu „te iubesc”.

Ea se demonstrează și se păstrează în momentele grele și în depășirea acestora, pentru că putem fi toți de acord că în perioadele bune ale vieții noastre, în care totul merge bine, este foarte ușor să iubești și să fi iubit de cineva, dar totul se poate schimba într-o fracțiune de secundă când cel de lângă tine te vede atunci când depășești situații dificile. Tot ce ai clădit lângă cel drag, poate fi vorba și de ani de zile, se poate destrăma peste noapte dacă acea dragoste este oarbă, dacă este superficială și acceptă doar părțile tale bune. 

Așa că dragostea nu este oarbă. Nu este doar ce vedem în postările de pe instagram sau în serile petrecute la restaurant când ne celebrăm aniversările, ea este în fiecare zi, este în fiecare oră, minut, secundă trăită lângă celălalt, este mult mai profundă decât se poate vedea. 

Pentru iubirea adevărată trebuie să muncești, dar este o muncă care merită depusă, trebuie să ai răbdare, dar este o răbdare care merită cultivată, este ceva pe care te poți baza și în vremurile bune, dar și în cele rele. 

Astfel, dacă este genul de dragoste care rămâne și care este reală, nu are nimic de-a face cu a fi oarbă. Are de-a face cu a vedea un alt om pe de-a-ntregul așa cum este el, real și complet, și de a alege să îl iubești în continuare. 

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?