fbpx

(Podcast): Joaca de-a încrederea

 In Podcast, Sănătate emoțională, YOU si vocatia pasiunea deci cariera

De ce ,,joaca”? Pentru că, din punctul meu de vedere, încrederea în sine este cea mai fluctuantă parte din noi, iar creșterea și scăderea ei, uneori așa de neașteptate, se aseamănă cu un joc al sufletului și al minții. Poate azi nu ne simțim prea încrezători, dar nu știm ce dispoziție vom avea mâine.

Una dintre cele mai frumoase și, totodată, complexe activități ce au un puternic impact asupra încrederii în sine este teatrul. De ce? Pentru că, prin ,,teatru”, nu înțelegem numai oameni pe o scenă: vorbim și de curaj: curajul de a ne exprima și de a fi mai conștienți de ceea ce simțim și de modul în care simțim.

Despre cum ne accesăm și cultivăm încrederea în noi printr-o pasiune artistică, am vorbit pe larg în al doilea episod al Podcastului “Despre mine? Despre tine”, în care abordez metode concise și dovedite să aibă rezultate pentru a soluționa mai facil și ingenios/creativ orice situație de viață.

În această emisiune, vă împărtășesc, în fiecare episod, câte o lecție no-nonsense din viața mea, cu aplicabilitate directă pentru voi, indiferent de vârstă. 

Ascultă episodul integral aici:

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?