fbpx

(Podcast): Cum arată o experiență sănătoasă a primei iubiri?

 In Podcast, Sănătate emoțională

Prima iubire e alcătuită dintr-o mulțime de lucruri făcute pentru prima oară și sentimente simțite cu o cu totul altă intensitate. Când vine vorba de dragoste fiecare vede lucrurile diferit și alege ce consideră că este mai bine pentru el, singurele reguli care există sunt cele pe care alegi tu să le aplici, totuși uite câteva sfaturi:

Gândește-te cum ți-ar plăcea ție să fie lucrurile, nu e nevoie să te iei după tiparele pe care le vezi în jurul tău.

Comunică, pune întrebări, chiar dacă ceea ce ai în minte poate nu sună cum ai vrea sau îți pare ciudat, odată spus poate să clarifice o situație, să schimbe decursul lucrurilor sau să îți ajute partenerul să te înțeleagă mai bine.

Cere ce știi că ai fi de acord și poți oferi înapoi, dacă vrei că nevoile tale să fie luate în considerare trebuie și tu să le iei în considerare pe ale partenerului tău.

Concentrează-te pe prezent, să nu îți fie teamă să pui suflet și să te atașezi gândindu-te la ce s-ar putea întâmplă în viitor. Dacă nu ai nimic de pierdut, înseamnă că nu ai câștigat nimic de la bun început.

Despre cum să ai o experiență sănătoasă a primei iubiri, am vorbit pe larg în al doilea episod al Podcastului “Despre mine? Despre tine”, în care abordez metode concise și dovedite să aibă rezultate pentru a soluționa mai facil și ingenios/creativ orice situație de viață.

În această emisiune, vă împărtășesc, în fiecare episod, câte o lecție no-nonsense din viața mea, cu aplicabilitate directă pentru voi, indiferent de vârstă. 

Ascultă episodul integral aici:

 

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?