fbpx

20 de cursuri de top în design și creativitate pe care le poți studia acum

 In Scoala in lume, YOU si vocatia pasiunea deci cariera

M-am gândit că există mulți tineri care și-ar dori să profeseze în viitor într-un domeniu care se focusează mai mult pe creativitate și, de aceea, tot în newsletter-ul Personal Growth, în articolul „20 Top Rated Courses in Design and Creativity”, am găsit câteva cursuri care te pot îndruma spre acest tip de carieră: 

„Become a Working Artist”

În această sesiune, veți afla exact ce este nevoie pentru a intra în lumea artei și pentru a ajunge la un public nou și divers. Veți afla cum să identificați caracteristicile care vă fac stilul unic. Hărțiți viziunea și obiectivele care vă vor conduce cariera artistică. Navigați pe piața de artă plastică și intrați în ea. Și altele.

„The Ultimate Drawing Course — Beginner to Advanced”

Acest curs vă va arăta cum să creați artă într-un mod avansat. Este conceput pentru a vă propulsa de la începător, la avansat și de la a avea puține cunoștințe în desen, la crearea unor piese impecabile și de a înțelege profund elementele fundamentale ale desenului.

„Interaction Design Specialization”

În acest curs, veți învăța cum să proiectați tehnologii care să aducă oamenilor bucurie. Veți învăța cum să generați idei de proiectare, tehnici pentru a le prototipa rapid. Veți învăța, de asemenea, principiile de proiectare vizuală, percepție și cunoaștere care formează o interacțiune eficientă. 

„Graphic Design Specialization”

Această serie de patru cursuri expune studenții la abilitățile fundamentale necesare pentru a face design grafic sofisticat: proces, context istoric și comunicare prin realizarea de imagini și tipografie. Scopul este de a dota elevii cu un set de instrumente pentru „realizarea și comunicarea” în domeniul designului grafic. 

„Adobe® Photoshop® CC: The Complete Guide” și „Adobe® Lightroom® CC Photo Editing: The Complete Guide”

În această serie, veți învăța: retușarea, compoziția, mascarea, straturile și depanarea. De asemenea, veți afla cum sunt esențiale capacitățile de ajustare Photoshop și cum depășesc ceea ce este disponibil în Adobe Lightroom. Până la sfârșit, ar trebui să vă simțiți competenți în operarea acestor programe.

„Design Surface Patterns From Scratch”

Acest curs vă va conduce prin procesul de lucru cu Adobe Illustrator pentru a crea versiuni digitale ale operei voastre de artă. Veți afla trucuri pentru a lucra în Illustrator și cum puteți utiliza software-ul pentru a crea modele repetate ale propriilor desene.

„Drawing the Everyday Every Day”

În această sesiune, veți învăța cum să dezvoltați teme pentru desenele voastre și modalități de a adăuga culoare desenelor alb-negru folosind Photoshop. 

„Get Into Your Creative Flow”

Când creativitatea este deja esențială pentru viața ta, atunci acest program este perfect pentru tine. 

„Fast and Effective UX Design: Learn the Process”

Veți învăța cum să: interpretați profilurile utilizatorilor, să evaluați cu precizie obiectivele și cerințele companiei și să schițați sistemele pentru un site web și o aplicație mobilă.

„Adobe® Photoshop® 101”

Aflați cum să utilizați cele mai importante caracteristici ale Adobe® Photoshop®, lucrând prin proiecte comune din lumea reală și explicând procesul. Veți învăța cum să îmbunătățiți portete, părți din fața unei persoane, cum să îmbinați mai multe imagini într-o panoramă, cum să creați colaje. 

„Graphic Design Bootcamp”

Obțineți o înțelegere clară despre cum să lucrați atât cu proiecte de imprimare, cât și cu proiecte web în Photoshop, Illustrator și InDesign. Abilitățile și încrederea pentru a crea lucruri precum pliante, cărți de vizită, grafică web și multe altele. Cum să construiești un set de abilități care să-ți permită să fii angajabil în industria creativă ca designer grafic.

„Elizabeth Gilbert’s Creativity Workshop”

Autoarea volumului best-seller Eat Pray Love vă va ajuta cu instrumentele practice și inspirația pentru a începe propria călătorie creativă. Veți afla de ce perfecționismul, originalitatea și pasiunea sunt supraevaluate și de ce ar trebui să ne străduim, în schimb, să fim autori care urmează curiozitatea noastră.

„Learn 3D Modelling — The Complete Blender Creator Course”

Blender este o platformă care vă permite să realizați modele de calitate care pot fi exportate către orice motor de joc, imprimantă 3D sau alt software. 

„UX & Web Design Master Course: Strategy, Design, Development”

Tot ce trebuie să știți despre UX, inclusiv design, conținut și codare. Veți fi expus principiilor și strategiilor și veți învăța cum să aplicați aceste concepte abstracte codând trei site-uri web diferite pentru trei segmente de public foarte diferite. 

„After Effects CC: Complete Course from Novice to Expert”

Învață și stăpânește grafică de mișcare și efecte vizuale în After Effects în acest curs. Înțelegeți conceptele din spatele tehnicilor de animație. Aflați cum să proiectați, să animați și să secvențați proiecte grafice în mișcare. Manipulați toate transformările de bază și dincolo. Și altele. 

„Ultimate Photoshop Training: From Beginner to Pro”

Aflați cum să proiectați elemente de design, cărți de vizită, ilustrații și personaje. Curățați imperfecțiunile feței, îmbunătățiți și reparați fotografiile. Folosiți efecte creative pentru a proiecta stiluri de text uimitoare. Eliminați persoane sau obiecte din fotografii. Decupează o persoană din mediul lor. Selecții master, straturi și lucrul cu panoul de straturi. 

„Workflow, Time Management and Productivity for Creatives”

În acest curs, veți învăța cum să organizați și să implementați un sistem de flux de lucru. Cum să gestionați în mod eficient listele de sarcini. Cum se utilizează blocarea timpului. Cum să identificați și să gestionați distracțiile care vă împiedică să fiți productivi și multe altele. 

„Personal Branding for Creative Professionals”

Dorie Clark vă va învăța cum să profitați la maximum de interviuri, prezentări, seminarii web și multe altele. Veți crea strategii pentru conectarea cu oamenii potriviți la momentul potrivit și veți învăța cum să utilizați aceste conexiuni pentru a vă hrăni și a vă dezvolta marca.

Aceste cursuri sunt perfecte pentru cei care încearcă să intre pe un drum creativ, dar totuși, care le poate oferi o multitudine de variante de reușită în viața profesională. 

Sper că vă vor fi folositoare și că vă vor pregăti pentru cariera pe care o doriți. 

 

Recommended Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?