fbpx

Digitaliada și modul prin care poți câștiga 8.500 de euro

 In Evenimente, Scoala in lume, YOU si societatea

Digitaliada este un program de educație digitală care încurajeaza folosirea metodelor de lucru interactive și a conținutului digital educativ, pentru a crește performanțele școlare ale elevilor.

concurs digitaliadasursa: https://www.digitaliada.ro/

Fundația Orange împreună cu Digitaliada lansează a 5-a ediție a concursului național #Digitaliada în care creatorii celor mai bune materiale educaționale digitale sunt premiați cu echipamente electronice și IT în valoare de peste 8.500 de euro.

Cred că am putut observa cu toții că în această perioadă utilizarea resurselor educaționale digitale au fost indispensabile pentru o bună continuare a procesului educațional. Tocmai de aceea, concursul digitaliada nu este doar modul prin care îți poți expune ideile, dar și un ajutor care vine în sprijinul materialelor didactice digitale actuale și a celor care le folosesc.

În concurs se pot înscrie toate persoanele cu vârsta mai mare de 14 ani, indiferent de profesie, care doresc să își foloseasca inițiativa, creativitatea și modul de gândire prin materiale didactice în format digital create de ei, ce pot fi folosite în predarea oricărei discipline școlare de la clasele I-VIII. Îți poți înscrie materilul în cele patru categorii ale concursului: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale.

Deadline-ul de înscriere este 15.01.2021, iar rezultatele concursului vor fi făcute publice cel târziu în data de 31.03.2021.

Încearcă și tu! Cine știe? Poate ești următorul câștigător #Digitaliada!

Regulamentul concursului

 

Informații despre concurs, de pe: digitaliada

Recent Posts
adolescenti in Romania
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?