fbpx

Promit să găsesc fericirea! Magia are loc în timp!

 In YOU cu tine

Probabil nu mulți dintre noi mai țin un jurnal în ziua de astăzi. Dincolo de atributele emoționale ale ținerii unui jurnal, scopul acestuia este de multe ori terapeutic. Într-un jurnal aduni amintiri, gânduri, idei, întâmplări, scrisori și multe altele. Desigur, având în vedere că nu toate cele de mai sus sunt întâmplări neapărat pozitive în viața ta, prin transcrierea lor într-un jurnal te poți elibera de gândurile negative, le poți studia și înțelege mai bine, poți învăța mai multe despre tine și poți învăța din greșelile trecutului.

Mai mult decât atât, îți poți promite să înveți să fii mai fericit sau să faci schimbările mult dorite. Cu pixul pe hârtie cuvintele capătă contur, iar tu conștientizezi actul și promisiunea în sine. Nu te aștepta, însă la schimbări peste noapte. Magia are loc în timp. Tehnica este, însă, foarte promițătoare întrucât prin vizualizare, subconștientul tău poate prelua și asuma informația mult mai ușor și te poate ghida instinctiv spre fericirea mult dorită.

Pas cu pas vei ajunge acolo. Până atunci bucură-te de călătorie. Îți promitem o aventură de poveste în care micile bucurii se vor transforma în rezultate pe măsura așteptărilor!

#IAMYOU

Recent Posts
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?