fbpx

(Podcast) Nevoia și conflictul. Pot fi amândouă evitate?

 In Podcast, YOU cu tine, YOU si vocatia pasiunea deci cariera

Cu siguranță am avut cu toții momente în care am vrut să ne exprimam o nemulțumire , dar am simțit că nu ne putem face auziți sau luati în seamă de ceilalți. Deși cunoșteam foarte bine problema și aveam toate argumentele în cap, ceva nu a mers, prin urmare nu am primit rezultatul dorit.

,,Eu aveam intenții bune, nu am vrut să se ajungă aici!” și ,,Lasă, voi vorbi cu ei altădată, sigur nu au făcut-o cu intenție!” sunt genul de scuze pe care ni le oferim din dorința de a ne ascunde ,,neputința” în comunicare. Dar de ce? De ce nu ne-am putea naște noi învățați? De ce nu am putea dobândi toate skill-urile necesare unei comunicări optime încă de la naștere? Am scăpa mult mai ușor și nu ne-am mai chinui atâta în societate.

Conflictele nu pot fi evitate toată viața: la urma urmei, până și prietenii au opinii diferite, care pot, la un moment dat, sa se ciocnească una de alta. Astfel, motivul neînțelegerii nu este neapărat atât de important, ci modul in care aceasta decurge. 

Despre cum gestionăm eficient atât nevoile cât și conflictele, am vorbit pe larg în primul episod al Podcastului „Despre mine? Despre tine”, în care abordez metode concise și dovedite să aibă rezultate pentru a soluționa mai facil și ingenios/creativ orice situație de viață.

În această emisiune, vă împărtășesc, în fiecare episod, câte o lecție no-nonsense din viața mea, cu aplicabilitate directă pentru voi, indiferent de vârstă. 

Ascultă episodul integral aici:

Recommended Posts
Cum va putem ajuta ?