Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home4/r40667bigp/public_html/www.you.com.ro/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Call Center YOU - The Youth Project

Suportul de consiliere și serviciile Call-Center-ului YOU. și ale centrului YOU. sunt disponibile și tinerilor cu vârste până la 18 ani, conform legislației în vigoare privind drepturile minorilor și protecția datelor cu caracter personal, doar cu acordul unui părinte sau tutore. 

Prima linie națională de consiliere educațională și psihologică doar pentru tineri

Din 15 noiembrie 2019, susținem tinerii din România printr-un Call Center gratuit de consiliere psihologică și educațională. Linia verde 0800 070 YOU adică 0800 070 968 este un serviciu apelabil național.

Program Call Center YOU

Luni-Miercuri: 16.00-20.00

Joi-Vineri: 10.00-14.00

Sâmbătă-Duminică: 10.00-14.00

Call Centerul YOU este coordonat de Alin Andrei, psiholog clinician și psihoterapeut în formare în specializarea psihologie analitică Jungiană. 

Specialist în comunicare nonviolentă, trainer acredidat și mediator, Alin Andrei participă în mod constant la cursuri de formare continuă în psihologie și congrese internaționale.
Este experimentat în lucrul cu copii și tinerii în cazuri de anxietate, depresie, deces și doliu că urmare a decesului, divorț, avort și sarcini nedorite, tulburările de personalitate. Alin Andrei are 45 de ani și s-a născut în Pitești. Practică snowboard, alpinism și îi place să exploreze lumea.

Suntem aici pentru tine

Orice  tânăr care are nevoie să discute despre experiențele pe care le întâmpină, indiferent de severitatea lor, poate apela gratuit și fără să își dezvăluie identitatea linia YOU., unde intră în contact direct cu personal pregătit, la orice oră, care să îl asculte cu compasiune și să îi ofere suport imediat în situații critice. Durata unui apel nu este limitată ca timp, întrucât ne dorim ca beneficiarii acestui serviciu să se simtă ascultați, înțeleși, sprijiniți și îndrumați spre soluții care le pot, în primul rând, salva viața.

0800 070 YOU / 0800 070 968

sau hello at you dot com dot ro

Descarcă formularul de consimțământ pentru persoane sub 18 ani – acordul părinților.

Încarcă formular:

Sunt de acord cu Termeni și condiții.

    ×

    Hello!

    Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

    × Cum va putem ajuta ?