fbpx

YOU matter

Ce îmi oferă această comunitate?

Suport, empatie, acces la resurse educaționale, pentru dezvoltare personală și profesională, sprijin și mentorat în situații dificile cu care te confrunți. Acces la o comunitate în continuă transformare, în care te poți conecta cu alți tineri care împărtășesc povestea prin care treci, unde poți citi, publica și vorbi cu autori, jurnaliști, antreprenori, specialiști și mentori, de la egal la egal. Fiecare experiență este validată în această comunitate, iar rolul nostru e să te echipăm să găsești în tine și în mediul tău soluțiile de care ai nevoie, fără să îți spunem, literalmente, fă așa sau nu face asta.  Chiar dacă părinții sau prietenii nu ne înțeleg, ne putem înțelege și valida unii pe alții. Suntem aici pentru tine.

Cum mă ajută pe mine asta?

Proiectul YOU e gândit pe trei coordonate de dezvoltare dedicate suportului tău:

RELAȚIA CU SINE: cel mai greu de gestionat la vârsta adolescenței.

Ești confuz și nesigur și nu știi/nu poți să ceri ajutorul. În plus, toată lumea se așteaptă să vorbești în gura mare despre ce te preocupă.

Dar asta n-o să se întâmple. Te ajutăm să îți înțelegi opțiunile ca să poți alege în cunoștință de cauză.

Tipuri de programe oferite:

  • Consiliere și orientare profesională
  • Cultură de business și antreprenoriat
  • Ateliere vocaționale (public speaking, creative writing, graphic design, studiul imaginii, coaching creativ etc.) și întâlniri inspiraționale cu mentori.

RELAȚIA CU PĂRINȚII: are limitele ei care țin de educație, de context, de rușine, de vinovăție etc. Misiunea nostră în această zonă este să sprijinim comunicarea și să ajutăm la creșterea atenției și a încrederii de ambele părți.

Tipuri de programe oferite:

  • Consiliere și orientare profesională pentru părinți
  • Ateliere vocaționale și întâlniri inspiraționale părinți-copii

RELAȚIA CU SOCIETATEA: Oricât de departe ar părea, ziua din care va trebui să trăiești pe cont propriu se apropie rapid. Scopul nostru este să îți lărgim perspectiva asupra lumii și să îți oferim instrumentele de care ai nevoie ca să devii un adult funcțional.

Tipuri de programe oferite:

  • Shadowing & mentoring. Internship-uri de business
  • Programe proprii de implicare socială
  • Travel & cultural learning

Cum mă pot implica în comunitate?

PUBLICĂ UN ARTICOL

Vocea ta face diferența. Îți poți scrie povestea, iar noi ți-o vom publica. Dacă dorești să îți păstrezi anonimatul sau să scrii sub un pseudonim, îți respectăm intimitatea.

Pentru a publica pe YOU, trimite-ne textul tău la adresa hello@you.com.ro

Recomandări editoriale: între 3,000 și 10,000 de semne, pe teme deschise. Primim eseuri personale, interviuri la alegerea ta (pot fi cu prietenii tăi), și articole documentare, care radiografiază un anumit subiect. Pentru noi, experiența ta creativă este cea mai importantă.

Ne rezervăm dreptul de selecta materialele primite, și de a edita și publica doar acele articole de calitate care se subscriu recomandărilor editoriale, normelor de ortografiere și gramatică, care nu folosesc limbaj discriminatoriu și opinii politice.

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

Îți poți produce propria emisiune. Poți intervieva pe cineva important pentru tine, sau poți vorbi deschis pe o temă care te preocupă. Îți poți scrie propriul scenariu și lansa propria idee. Suntem aici să îți susținem demersul creativ cu resursele și cunoștințele de care ai nevoie.

PARTICIPĂ LA EVENIMENTELE NOASTRE

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?