DESPRE NOI

YOU este un program complex de suport și orientare personală și profesională pentru adolescenții și tinerii din România, îngrijit de asociația Varyafin.

STATISTICI

  • Violența fizică și abuzurile emoționale asupra copiilor și tinerilor adolescenți rămân în continuare un punct nevralgic în România.
  • În 2016, numărul de abuzuri de tip hărțuire, bullying, violenţă în familie şi discriminare, a crescut cu peste 45% faţă de anul precedent.
  • România nu beneficiază încă de o legislaţie privitoare la violenţa în familie, cu atât mai mult asupra celei care se manifestă asupra copiilor.

YOU ÎNSEAMNĂ

Jurnalism

Platformă de jurnalism online în care tinerii pot contribui cu articole personale.

Evenimente

Un panel de evenimente în licee, universități și hub-uri, focusat pe crearea de oportunități și pe acces direct la resurse.

Radio

Un radio cu emisiuni în care se pot implica direct.

Suport

Centrul YOU. pentru mentorat și consiliere personală și profesională în regim de urgență, construit pe 4 piloni

CUM MĂ POT IMPLICA ÎN COMUNITATE?


PARTICIPĂ LA WORKSHOP-URILE VOCAȚIONALE YOU. HUB

--> HUB

DEVINO MEMBRU SUSȚINĂTOR

Descoperă programele noastre de implicare în responsabilitate socială și investește în viitorul adolescenților și tinerilor.

--> INVESTESTE IN VIITOR

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

Îți poți produce propria emisiune. Poți intervieva pe cineva important pentru tine, sau poți vorbi deschis pe o temă care te preocupă. Îți poți scrie propriul scenariu și lansa propria idee. Suntem aici să îți susținem demersul creativ cu resursele și cunoștințele de care ai nevoie.
  --> PODCAST

PUBLICĂ UN ARTICOL

PUBLICĂ UN ARTICOL

Vocea ta face diferența. Îți poți scrie povestea, iar noi ți-o vom publica. Dacă dorești să îți păstrezi anonimatul sau să scrii sub un pseudonim, îți respectăm intimitatea.

Pentru a publica pe YOU, trimite-ne textul tău la adresa hello@you.com.ro

Recomandări editoriale: între 3,000 și 10,000 de semne, pe teme deschise. Primim eseuri personale, interviuri la alegerea ta (pot fi cu prietenii tăi), și articole documentare, care radiografiază un anumit subiect. Pentru noi, experiența ta creativă este cea mai importantă.

Ne rezervăm dreptul de selecta materialele primite, și de a edita și publica doar acele articole de calitate care se subscriu recomandărilor editoriale, normelor de ortografiere și gramatică, care nu folosesc limbaj discriminatoriu și opinii politice.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× How can I help you?