fbpx

DESPRE NOI

YOU este un program complex de suport și orientare personală și
profesională pentru adolescenții și tinerii din România, îngrijit de asociația Varyafin.

Suportul de consiliere și serviciile Call-Center-ului YOU. și ale centrului YOU. sunt disponibile și tinerilor cu vârste până la 18 ani, conform legislației în vigoare privind drepturile minorilor și protecția datelor cu caracter personal, doar cu acordul unui părinte sau tutore. 

YOU ÎNSEAMNĂ

Jurnalism

Platformă de jurnalism online în care tinerii pot contribui cu articole personale.

Evenimente

Un panel de evenimente în licee, universități și hub-uri, focusat pe crearea de oportunități și pe acces direct la resurse.

Radio

Un radio cu emisiuni în care se pot implica direct.

Suport

Centrul YOU. pentru mentorat și consiliere personală și profesională în regim de urgență, construit pe 4 piloni

ECHIPA YOU

Alexandru Tudose
Președinte Executiv

Alex Feher
Coordonator programe Podcast

Alin Andrei
Coordonator Call Center YOU

Baloș Marilena Florentina
Manager PR& Comunicare

MENTORI YOU

Din Septembrie 2019, îngrijim cu dedicare visele și pasiunile adolescenților și tinerilor printr-un program complex de workshopuri, cursuri și discuții libere la școala Victory of Art , în București. Alături de un panel de mentori în dezvoltare personală, business, arte, educație și știință, derulăm consecvent întâlniri pentru dezvoltarea personală și profesională a adolescenților și tinerilor cu vârste între

13 și 21 de ani, la care accesul este gratuit, în baza înscrierii prealabile și a locurilor disponibile. Vom înainta în 2020 alături de ei, și de mulți alții, cu miza că tinerii au nevoie să fie ascultați, înțeleși, ghidați, și, mai presus de toate, încurajați să își descopere, dezvolte și aplice aptitudinile naturale și pasiunile.

Cum va putem ajuta ?