fbpx

DESPRE NOI

YOU este un program complex de suport și orientare personală și profesională pentru adolescenții și tinerii din România, îngrijit de asociația Varyafin.

STATISTICI

 • Violența fizică și abuzurile emoționale asupra copiilor și tinerilor adolescenți rămân în continuare un punct nevralgic în România.
 • În 2016, numărul de abuzuri de tip hărțuire, bullying, violenţă în familie şi discriminare, a crescut cu peste 45% faţă de anul precedent.
 • România nu beneficiază încă de o legislaţie privitoare la violenţa în familie, cu atât mai mult asupra celei care se manifestă asupra copiilor.

YOU ÎNSEAMNĂ

Jurnalism

Platformă de jurnalism online în care tinerii pot contribui cu articole personale.

Evenimente

Un panel de evenimente în licee, universități și hub-uri, focusat pe crearea de oportunități și pe acces direct la resurse.

Radio

Un radio cu emisiuni în care se pot implica direct.

Suport

Centrul YOU. pentru mentorat și consiliere personală și profesională în regim de urgență, construit pe 4 piloni

ECHIPA YOU

Alexandru Tudose

Alexandru Tudose

Președinte Executiv

Ioana Cristina Casapu

Ioana Cristina Casapu

Redactor-Șef

Elena Cristina Radu

Elena Cristina Radu

Asistent Proiect

Alex Feher

Alex Feher

Coordonator programe Podcast

Alin Andrei

Alin Andrei

Coordonator Call Center YOU

Baloș Marilena Florentina

Baloș Marilena Florentina

Manager PR& Comunicare

Daria Petculescu

Daria Petculescu

Grafic – designer junior

sunt alături de noi VOLUNTARII YOU :

 • Julieta Georoiu
 •  Ștefan Huluba
 • Alexandru Nagy
 • Liviu Chițu
 • Andreea Ceaușu
 • Bianca Păun
 • Teea Florea
 • Victoria Ionescu
 • Liviana Tane
 • Elena Stoinescu
 • Dragoș Pruteanu
 • Sabrina Bran

MENTORI YOU

Din Septembrie 2019, îngrijim cu dedicare visele și pasiunile adolescenților și tinerilor printr-un program complex de workshopuri, cursuri și discuții libere la școala Victory of Art , în București. Alături de un panel de mentori în dezvoltare personală, business, arte, educație și știință, derulăm consecvent întâlniri pentru dezvoltarea personală și profesională a adolescenților și tinerilor cu vârste între

13 și 21 de ani, la care accesul este gratuit, în baza înscrierii prealabile și a locurilor disponibile. Vom înainta în 2020 alături de ei, și de mulți alții, cu miza că tinerii au nevoie să fie ascultați, înțeleși, ghidați, și, mai presus de toate, încurajați să își descopere, dezvolte și aplice aptitudinile naturale și pasiunile.

CUM MĂ POT IMPLICA ÎN COMUNITATE?


DEVINO MEMBRU SUSȚINĂTOR

Descoperă programele noastre de implicare în responsabilitate socială și investește în viitorul adolescenților și tinerilor.

--> INVESTESTE IN VIITOR


PARTICIPĂ LA WORKSHOP-URILE VOCAȚIONALE YOU. HUB

--> HUB

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

Îți poți produce propria emisiune. Poți intervieva pe cineva important pentru tine, sau poți vorbi deschis pe o temă care te preocupă. Îți poți scrie propriul scenariu și lansa propria idee. Suntem aici să îți susținem demersul creativ cu resursele și cunoștințele de care ai nevoie.
  --> PODCAST

PUBLICĂ UN ARTICOL

PUBLICĂ UN ARTICOL

Vocea ta face diferența. Îți poți scrie povestea, iar noi ți-o vom publica. Dacă dorești să îți păstrezi anonimatul sau să scrii sub un pseudonim, îți respectăm intimitatea.

Pentru a publica pe YOU, trimite-ne textul tău la adresa hello@you.com.ro

Recomandări editoriale: între 3,000 și 10,000 de semne, pe teme deschise. Primim eseuri personale, interviuri la alegerea ta (pot fi cu prietenii tăi), și articole documentare, care radiografiază un anumit subiect. Pentru noi, experiența ta creativă este cea mai importantă.

Ne rezervăm dreptul de selecta materialele primite, și de a edita și publica doar acele articole de calitate care se subscriu recomandărilor editoriale, normelor de ortografiere și gramatică, care nu folosesc limbaj discriminatoriu și opinii politice.

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@you.com.ro

× Cum va putem ajuta ?