fbpx

YOU HUB

Investim în viitorul adolescenților și tinerilor prin mentorat.

Din Septembrie 2019, îngrijim cu dedicare visele și pasiunile adolescenților și tinerilor printr-un program complex de workshopuri, cursuri și discuții libere la școala Victory of Art , în București. Alături de un panel de mentori în dezvoltare personală, business, arte, educație și știință, derulăm consecvent întâlniri pentru dezvoltarea personală și profesională a adolescenților și tinerilor cu vârste între 13 și 21 de ani, la care accesul este gratuit, în baza înscrierii prealabile și a locurilor disponibile. Vom înainta în 2020 alături de ei, și de mulți alții, cu miza că tinerii au nevoie să fie ascultați, înțeleși, ghidați, și, mai presus de toate, încurajați să își descopere, dezvolte și aplice aptitudinile naturale și pasiunile.

DESCOPERĂ MENTORII ȘI WORKSHOP-URILE HUB-ULUI YOU

 • Julieta Georoiu
  Julieta Georoiu Workshopuri de public speaking și acting
 • Iulian Văcărean
  Iulian Văcărean Workshopuri de antreprenoriat pentru tineri
 • Liviana Tane
  Liviana Tane Workshopuri de scriere creativă
 • Cosmin Nițu
  Cosmin Nițu Mentorat pentru tinerii pasionați de muzică
 • Dan Mateuț
  Dan Mateuț Mentorat în business și antreprenoriat
 • Matei Lucaci Grunberg
  Matei Lucaci Grunberg Întâlniri inspiraționale despre teatru
 • Alexandru Nagy
  Alexandru Nagy Dialoguri deschise despre actorie, artă și carieră
 • Adrian Dragomir
  Adrian Dragomir Workshopuri de mnemonică

Demarăm un calendar robust de evenimente de mentorat pentru 2020, dedicate adolescenților și tinerilor. Urmărește-ne pe Facebook  pentru a te înscrie la workshop-urile noastre din 2020!

IMPLICĂ-TE ÎN COMUNITATE, ALĂTURI DE NOI!


DEVINO MEMBRU SUSȚINĂTOR

Descoperă programele noastre de implicare în responsabilitate socială și investește în viitorul adolescenților și tinerilor.

--> INVESTESTE IN VIITOR


PARTICIPĂ LA WORKSHOP-URILE VOCAȚIONALE YOU. HUB

--> HUB

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

CREEAZĂ UN PODCAST LA RADIO YOU

Îți poți produce propria emisiune. Poți intervieva pe cineva important pentru tine, sau poți vorbi deschis pe o temă care te preocupă. Îți poți scrie propriul scenariu și lansa propria idee. Suntem aici să îți susținem demersul creativ cu resursele și cunoștințele de care ai nevoie.
  --> PODCAST

PUBLICĂ UN ARTICOL

PUBLICĂ UN ARTICOL

Vocea ta face diferența. Îți poți scrie povestea, iar noi ți-o vom publica. Dacă dorești să îți păstrezi anonimatul sau să scrii sub un pseudonim, îți respectăm intimitatea.

Pentru a publica pe YOU, trimite-ne textul tău la adresa hello@you.com.ro

Recomandări editoriale: între 3,000 și 10,000 de semne, pe teme deschise. Primim eseuri personale, interviuri la alegerea ta (pot fi cu prietenii tăi), și articole documentare, care radiografiază un anumit subiect. Pentru noi, experiența ta creativă este cea mai importantă.

Ne rezervăm dreptul de selecta materialele primite, și de a edita și publica doar acele articole de calitate care se subscriu recomandărilor editoriale, normelor de ortografiere și gramatică, care nu folosesc limbaj discriminatoriu și opinii politice.

Cum va putem ajuta ?